Friday, May 26, 2006

Pemalu

Weekend Edition
[Lebih sempurna dilihat menggunakan Internet Explorer, bukan Mozilla Firefox. Klik atas foto untuk lebih jelas]

Moral of the photos is ...





















... buaya yang yang tenang jangan disangka tiada air!

Nota: Sekadar tatapan teman-teman di hujung minggu. Selamat membaca! Lupakanlah Lelaki Komunis Terakhir tu ... Kita minum dulu! Untuk blogger Garam Gula, 'tak payahlah hujung-hujung minggu macam 'ni fikir masalah & nasib bangsa! Jangan ditanya apa sumbangan anda pada negara; tanyalah apa sumbangan negara pada anda?

Nota 2: Untuk Garam Gula, kau tahu 'tak kenapa si dia 'ni suka toleh kanan? Sebab ... aku rasa, dia 'ni gadis right-wing! Aku centrist [atau eccentric? hehehe] tetapi bukan radical middle, ya?

17 comments:

Anonymous said...

Apakah hukumnya menonton, membikin, mengulas, dan menjual tiket filem Gubra?

Apakah hukumnya menulis blog tentang Gubra?

Dua soalan menarik di Utusan Malaysia hari ini (26 Mei), klik ruangan "Bicara Agama", bertajuk "Jangan provokasi agama dalam filem"

mat arau said...

Maaf, out off topic.

Fathi,
Cerita "Misyar" yang popular tiada ulasan ker?

Ainul Hafiz said...

Saudara Fathi,

Terima kasih singgah blog saya.

Akan membaca artikel-artikel tersebut bila kelapangan.

Salam.

fathi aris omar said...

Mat Arau, serah kat orang lain la pulak. Ulas semua benda nanti jadi macam orang politik, atau Perdana Menteri pula!

Petola said...

pagi2 begini sudah tengok gambar awek cun.. hehehe

refreshing.

ada dua posting saya buat tentang you in my blog `petoladoxa' at

http://petola1.blogspot.com/

kawin misyar? hahaha
will come out in my blog hari ini. Suatu emansipasi wanita!

Mede said...

Bukan ke setiap kita adalah orang politik....

Anonymous said...

Being political (bersikap politik) is different from being a politician (orang politik @ ahli politik).

Orang politik suka cakap banyak benda, hampir semua perkara, walau banyak perkara tidak mereka dalami, ketahui atau pelajari!

Asal boleh komen, komenlah ...!

shenyeeaun said...

Salam perjuangan

Terima kasih kerana melawati lawan blog saya di shenyeeaun.blogspot.com. Saya sudahpun membaca rencana saudara mengenai laki-laki terakhir komunis.

Untuk pengetahun saudara , saya bertukar blog baharu di shenyeeaun.blogsome.com

Sekian.
Salam hormat

Anonymous said...

aduuuh... fathi,

bab foto cun memang gua respek lu. ni mana dapat? pemalu, bugis kata "mesirik"

Anonymous said...

Hehehe tuan! Mana lagi nak cari seindah ini kalau tidak di alam mimpi? Hehehe fathi

shenyeeaun said...

http://cermin.menj.org

Laman Web gabungan daripada wakil PAS ,DAP dan Keadilan. Please drop by ladies and gentleman.

Salam perjuangan

Anonymous said...

Hehe..macam boleh kenal je gambar ni..pemalu ye..
nakal mung..kui kui.

Anonymous said...

fathi, bole bagi link mana nak dapat gambar ni? takkan gua kena masuk dalam mimpi kau klu nak tengok kan hehe...

Anonymous said...

peerhhh!

Anonymous said...

fathi, baik ko cakap, kat mana ko amik gambar nie!? cakap cepat!!! :-)

Anonymous said...

Aduh mamat! Bunyi macam desperateeee je! Kat Friendster ler! Hehehe ....

endroo G said...

Toleh ke kanan ? Ada satu modeling mystery yang kita tak tahu kot.

Cuba tengok mana-mana gambar Amber Chia... kebanyakkan gambar menunjukkan muka kanan dia. Jadi dia selalu toleh ke kiri, so Amber Chia dia left-wing, harakiri? Haha.